Miša Cigoj in Anna Matus več kot razočarana nad sodniško odločitvijo - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Svet plesa > Plesne novice
Miša Cigoj in Anna Matus več kot razočarana nad sodniško odločitvijo

ša Cigoj, trikratni državni in trikratni svetovni prvak v kombinaciji, je z novo plesalko Anno Matus v Raèah pristal šele na tretjem mestu. Takšna uvrstitev je bila za Mišev karakter preveè in se je ob razglasitvi tretjega mesta publiki samo na hitro priklonil in še hitreje odšel s plesišèa. Ogorèenje pa je bilo še moènejše, saj je po èastnem plesu takrat še državnega prvaka Bussolettija odvihral k sodniški mizi in jim v èustvenem izbruhu dejal, da je bila to njegova zadnja tekma za Slovenijo, njegovo zadnje državno prvenstvo in da upa, da so zadovoljni z odloèitvijo in da jih je lahko sram. Vse to se mu je dogajalo prav na njegov sedemindvajseti rojstni dan. Mnenja o Miševem obnašanju so razlièna, saj si je fant že veèkrat privošèil temperamentne reakcije in bil zato kaznovan na mednarodni plesni zvezi.

Trener Fredi Novak je preprièan, da bi ga morala že davno kaznovati tudi slovenska plesna zveza, a zdaj je za to že prepozno. Drago Šulek, predsednik Plesne zveza Slovenije pa je samo skomignil z rameni v smislu kaj hoèemo, Miša je temperamenten, mi pa nismo taki, da bi ga kaznovali.

Ni jasno, ali bo Miša Cigoj uresnièil grožnje in zaplesal za Moldavijo ali Romunijo, kot je to že nekajkrat omenil. Jasno je edino to, da se situacija v Plesni zvezi Slovenije bliža vrelišèu in da Slovenija izgublja svoje najboljše pare.
Delite z ostalimi na Facebookuhttp://www.pozareport.si/?Id=parada_plesa&View=novica&novicaID=13409

Trener Fredi Novak je prepričan, da bi ga morala že davno kaznovati tudi slovenska plesna zveza, a zdaj je za to že prepozno. Drago Šulek, predsednik Plesne zveza Slovenije pa je samo skomignil z rameni v smislu kaj hočemo, Miša je temperamenten, mi pa nismo taki, da bi ga kaznovali.
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni