5. Ples knežjega mesta - Sirtaki - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Svet plesa > Plesne novice
5. Ples knežjega mesta

19. novembra 2011, se je že petič pričarala nostalgična plesna pravljica v vseh dvoranah Celjskega doma. Ko so plesalci vstopili v Celjski dom, ki je bil minulo soboto spremenjen v veličastno plesno dvorano, jih je že v preddverju pričakala pijača dobrodošlice, ob kateri so lahko gostje ob spremljavi instrumentalne glasbe, pokramljali in izmenjali par besed o plesnih korakih.
Vsi plesa željni pari so se nato podali na parket, kjer so pričarali pravo plesno harmonijo. Naša Celjska plesna učitelja Polona in Branko Podergajs Siussi, sta vse prijatelje plesa naučila nekaj osnovnih korakov plesa SIRTAKI, ki se pleše ob priznani grški uspešnici Zorba the Greek.
Za usklajene glasbene takte je cel večer skrbel ansambel Oliver Twist. Ogromno celjsko plesišče je bilo prežeto z neverjetno plesno energijo, ki so jo ustvarili tako začetni plesalci kot tudi tisti, ki že vrsto let brusijo pete v različnih plesnih šolah po Sloveniji.

Vse karte so bile predčasno razprodane, zato organizatorja plesni klub Flamenco in Zavod Celeia Celje ponovno opozarjata, da naj vsi, ki se niso uspeli pravočasno prijaviti na ples, posredujejo svoje e- naslove preko kontaktnega obrazca. Tako boste pravočasno obveščeni kdaj se bodo začele zbirati prijave za 6. Ples knežjega mesta.Celje, 27. november 2010 - Knežja rumba
Peti Ples knežjega mesta
5. ples knežjega mesta, plesni večeri v Celju, ki pričarajo plesno pravljico plesalcem iz vseh koncev Slovenije.
Celjska plesna pravljica
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni