Strokovni kader Plesne šole Flamenco - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Predstavitev
Strokovni kader

Plesni klub Flamenco se lahko pohvali s profesionalno zasedbo mladega kadra, ki svoje življenje posveča zgolj plesu. Plesni učitelji, ki so tekmovali v najvišjem kakovostnem razredu se redno udeležujejo seminarjev doma in drugod po svetu, redno prebirajo plesno literaturo in strmijo k temu, da postanejo NAJBOLJŠI.

Branko Podergajs - Plesni učitelj plesnega kluba Flamenco

Športni plesalec in večkratni zmagovlec turnirjev v standardnih in latinsko ameriških
plesih - I -kategorije (najvišja možna kategorija). Ker se je s plesom srečal v zgodnji mladosti se s plesom ukvarja že več kot 30 let.

Branko Podergjas je v svoji športni karieri standardnih in latinsko ameriškibh plesih dosegal najvidnejše in najvišje rezultate v zgodovini mesta Celje. Ker je bilo v Celju šibko plesno znanje standardnih in latinsko ameriških plesov in ker v Celju ni bilo celjskih plesnih učiteljev s katerim bi lahko treniral, je znanje črpal zgolj od priznanih plesnih učiteljev iz Ljubljane in tujine. V Celju je uvajal novitete, ki jih je prenašal na mlajše Celjane, ki so posegali po prvih stopničkah. Od leta 1997 - 2001 je poučeval v klubu za katerega je tekmoval. Leta 2001 pa je s svojo plesno partnerico ustanovil celjski Plesni klub FLAMENCO v katerem deluje še danes.

Poleg športnega in družabnega plesa organizira tudi plesne tečaje specifičnega tipa (arg. tango, salsa, swing,...). Je prireditelj različnih plesnih dogodkov.

Prof. Polona Siussi Podergajs - Plesna učiteljica plesnega kluba Flamenco

tehnični vodja kluba, diplomirana inštruktorica aerobike in večkratna zmagovalka športnega plesa v članski  A,I kategoriji na naših in tujih plesnih turnirjih. Je organizatorka plesnih večerov, delavnic in raznih prireditev v plesnem klubu Flamenco. Leta 2001 pridobila diplomo Zveze plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije.

Dajana Pungaršek - Učiteljica Hip Hopa v plesnem klubu Flamenco

Dajana Pungaršek
Vrhunska plesalka, koreografinja v modernih plesnih tehnikah –  street show-u in hip hop-u. Redno se izobražuje na vseh najpomembnejših delavnicah in seminarjih v Sloveniji in tujini
.

Karmen Intihar - Plesna učiteljica, mentorica učiteljev v plesnem klubu Flamenco

plesna pedagoginja z diplomo plesne učiteljice za standardne in latinskoameriške plese ZPVUTS. Nekdaj aktivna športna  tekmovalka, danes pa priznana mednarodna sodnica športnega plesa.  i tudi družabni ples, otroke, salso, swing in tango  v Ljubljani.


Nina Salobir - Plesna učiteljica v plesnem klubu Flamenco

Večkratna zmagovalka v standardnih in latinsko ameriških plesih A,I kategorije na naših in tujih plesnih turnirjih, je  plesna pedagoginja v plesnem klubu FLAMENCO. Vodi tečaje družabnega plesa, tečaje tehničnega tipa in tečaje za pare v jesenskem življenskem obdobju.. Svoje plesno znanje pa prenaša tudi na najmlajše.

Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni