Začetni plesni tečaj plesa za začetnike - Plesni tečaji - Plesna šola - Družabni plesi v paru

Pojdi na vsebino
Začetni plesni tečaj v Celju (trenutno potekajo samo tečaji višje stopnje - priporočamo vam individualne ure).
Sobota,  12. januar 2019 ob 18.30. uri. (Prijave so zaključene - Polno)


Ste razmišljali, da bi se na zabaven način naučili plesati?
Bravo, našli ste pravo izbiro.

V tečaju družabnih plesov se med seboj prepletajo in dopolnjujejo STANDARDNI, LATINO in SWING PLESI ter seveda še kakšni novi  "moderni" plesni koraki. V plesnem tečaju DRUŽABNIH PLESOV vas v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju popeljemo skozi osnove  plesov, ki jih boste najpogosteje lahko zaplesali na plesiščih ob najrazličnejših družabnih priložnostih, praznovanjih, praznikih, novoletnem plesu, ob porokah ali kar tako za vaše veselje.


Tečaj zajema 8 obiskov, ki se zvrstijo v cca. 2 mesecih
Cena plesnega tečaja za 2 osebi znaša 120 EUR.  (30 EUR/osebo/mesečno).Naučili se boste:

Standardne plese:
Počasni angleški valček, Hitri dunajski valček, Foxtrot.

Latinsko ameriške plese:
Cha cha cha, Salso, Tango, Rumba

Swing plese:
Disco fox, Blues.

Verjemite nam, po zaključenem plesnem tečaju bo vsak vaš plesni korak suveren in dovršen.Zakaj izbrati naš tečaj.

Tudi plesni učitelji, ki imajo diplomo iz smeri hip hopa, breakdanca, jazz baleta, ipd. lahko poučujejo plese v paru. Pa je v tem primeru storitev dolgoročno kakovostna? Zagotavljamo vam, da vse naše plesne tečaje v paru, vodi plesni učitelj SLP (standardnih in latinskoameriških plesov). Učitelj, ki je bil nekdanji tekmovalec standardnih in latinsko ameriških plesov, ki je tekmoval v najvišjem kakovostnem razredu, hkrati pa je več desetkrat stopil tudi na stopničke. Učitelj, ki je treniral izjemno uspešne športne plesne pare. Plesna šola FLAMENCO 7 dni v tednu, vodi učenje izključno odraslim, ki se želijo naučiti PLESE V PARU. Zatorej imamo najširšo ponudbo za odrasle.

In zakaj so naši plesni tečaju vrhunsko naravnani? Preberite vsebino Črno na belem


Naše plesne tečaje vodijo zgolj plesni učitelji, ki so specializirali iz izobraževalne smeri SLP (standardnih in latinskoameriških plesov v paru)

Vsi plesni učitelji imajo opravljen strokovni licenčni seminar za leto 2018/19, iz smeri družabnih plesov v paru.

Naši plesni učitelji so tudi nekdanji športni tekmovalci, ki so tekmovali v najvišjem kakovostnem A razredu. Več desetkrat so zasedli tudi stopničke na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih.

Naši plesni učitelji imajo opravljeno diplomo za plesnega učitelja ZPVUTS, ki jo podeljuje PZSDvorana plesne šole FLAMENCO Celje velja za moderni plesni center, ki je opremljen z vrhunskim ozvočenjem znamke BOSE. Tako lahko vsakdo izmed tečajnikov kar najlažje prepozna ritme, ki jih je potrebno slišati pri plesu, hkrati pa se da tudi uživati ob poslušanju prijetnega zvoka.
Nazaj na vsebino