Začetni plesni tečaj plesa za začetnike_Začetni plesni tečaj - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Pojdi na vsebino
PONUDBA

BREZPLAČNI Začetni plesni tečaj v Celju v Ponedeljek, 7. maj 2018 ob 18. 30 uri


V tečaju družabnih plesov se med seboj prepletajo in dopolnjujejo STANDARDNI, LATINO in SWING PLESI ter seveda še kakšni novi  "moderni" plesni koraki. V plesnem tečaju DRUŽABNIH PLESOV vas v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju popeljemo skozi osnove vseh plesov, ki jih boste najpogosteje lahko zaplesali na plesiščih ob najrazličnejših družabnih priložnostih: praznovanjih, praznikih, novoletnem plesu, ob porokah ali kar tako za vaše veselje.

Tečaj poteka vsak ponedeljek v maju od 18. 30 - 19. 30 ure.


Cena: 0 EUR (brezplačno in brez obveznosti)


Zakaj izbrati naš tečaj.


Tudi plesni učitelji, ki imajo diplomo iz smeri hip hopa, breakdanca, jazz baleta, ipd. lahko poučujejo plese v paru. Pa je v tem primeru storitev dolgoročno kakovostna?


Zagotavljamo vam, da vse naše plesne tečaje v paru, vodi plesni učitelj SLP (standardnih in latinskoameriških plesov). Učitelj, ki je bil nekdanji tekmovalec standardnih in latinsko ameriških plesov, ki je tekmoval v najvišjem kakovostnem razredu, hkrati pa je več desetkrat stopil tudi na stopničke. Učitelj, ki je treniral zjemno uspešne športne plesne pare.


V naši plesni šoli vemo kaj početi in nimamo pomešanih pojmov. Plesni učitelj SLP (standardnih in latinskoameriških plesov) ne bo poučeval baleta, showdance, hip hopa, break dance, ipd. Temveč zgolj plese v paru.


In zakaj smatramo, da je naš tečaj vrhunske narave? Preberite vsebino Črno na belem
Nazaj na vsebino