Začetni plesni tečaj plesa za začetnike_Začetni plesni tečaj - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Pojdi na vsebino
PONUDBA

Začetni plesni tečaj v Celju v September 2018 ob 20.10 uri


V tečaju družabnih plesov se med seboj prepletajo in dopolnjujejo STANDARDNI, LATINO in SWING PLESI ter seveda še kakšni novi  "moderni" plesni koraki. V plesnem tečaju DRUŽABNIH PLESOV vas v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju popeljemo skozi osnove vseh plesov, ki jih boste najpogosteje lahko zaplesali na plesiščih ob najrazličnejših družabnih priložnostih: praznovanjih, praznikih, novoletnem plesu, ob porokah ali kar tako za vaše veselje.


Zakaj izbrati naš tečaj.


Tudi plesni učitelji, ki imajo diplomo iz smeri hip hopa, breakdanca, jazz baleta, ipd. lahko poučujejo plese v paru. Pa je v tem primeru storitev dolgoročno kakovostna?


Zagotavljamo vam, da vse naše plesne tečaje v paru, vodi plesni učitelj SLP (standardnih in latinskoameriških plesov). Učitelj, ki je bil nekdanji tekmovalec standardnih in latinsko ameriških plesov, ki je tekmoval v najvišjem kakovostnem razredu, hkrati pa je več desetkrat stopil tudi na stopničke. Učitelj, ki je treniral zjemno uspešne športne plesne pare.


V naši plesni šoli vemo kaj početi in nimamo pomešanih pojmov. Plesni učitelj SLP (standardnih in latinskoameriških plesov) ne bo poučeval baleta, showdance, hip hopa, break dance, ipd. Temveč zgolj plese v paru.


In zakaj smatramo, da je naš tečaj vrhunske narave? Preberite vsebino Črno na belem
Nazaj na vsebino