Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič zmagala - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Svet plesa > Plesne novice
Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič zmagala

Ljubljana, London, 24.10.2010 |
Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič zmagala

Slovenca, ki sicer plešeta za Hrvaško, Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič, sta doživela še en uspeh na angleških tleh. Zoran in Tatjana sta dosegla tretjo zmago na angleških tleh .V Londonu se je v znameniti dvorani Royal Albert Hall končalo tretje angleško tekmovanje v letu, ki ga plesalci štejejo skoraj za enako pomembnega kot tistega januarskega v Bournemouthu in Blackpoolu.
Slovenca, ki sicer plešeta za Hrvaško, Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič, sta 21. oktobra 2010 doživela še en uspeh na angleških tleh. Osvojila sta tretjo zmago, po januarskem Bournemouthu, majskem Blackpoolu sta dodala še naslov najboljših v Royal Albert Halu na tekmovanju, imenovanem London International, ki se je odvijalo že oseminpetdesetič.
Ena od zadnjih tekem, ki je potekala v nabito polni dvorani, je pokazatelj, da sta Zoran in Tatjana v polni formi za naskok na svetovno prvenstvo, ki bo potekalo 13. novembra v New Yorku. "Super je bilo. Suvereno sva zmagala. Plesala sva odlično od prve runde naprej. Finale sem plesala v fenomenalni zlati  obleki. Zelo sva vesela, ker so sedaj vse tri angleške titule najine," je iz Londona pozno ponoči sporočila Tatjana Lahvinovič.

Med profesionalci je pričakovano zmagal par Michail Malitowski in Joana Lewnis.Med amaterji v latinskoameriških plesih sta se Jurij in Jagoda Batagelj uvrstila šele na tretje mesto, premagal pa ju je par Neil Jones iz Anglije s soplesalko Ekaterino Sokolovo iz Rusije. Damir Halužan in Anna Mashchyts ter Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkijeva pa so obtičali v polfinalu.

Vir; http://www.paradaplesa.si/?Id=na_spici&View=novica&novicaID=678


Slovenca, ki sicer plešeta za Hrvaško, Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič, sta doživela še en uspeh na angleških tleh. Zoran in Tatjana sta dosegla tretjo zmago na angleških tleh .
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni