Ples knežjega mesta -plesni večer - Plesni tečaji - Plesna šola - Družabni plesi v paru

Pojdi na vsebino
Ples knežjega mesta - Jubilejni plesni večer

vabi k obisku v soboto, 12. decembra 2020 ob 20.00 uri. Pridružite se nam v Celjskem domu na Krekovem trgu 3 v Celju. Organizatorja večera sta Zavod Celeia Celje in Plesna šola Flamenco.

Ples knežjega mesta je plesni večer, vreden pozornosti ljubiteljev plesa. Namenjen je vsem parom, ki se radi zavrtijo ob plesni glasbi družabnih plesov. Povdarek je na pravih plesni ritmih in velikim plesiščem s parketom, kjer lahko plešete tudi koreografije, ki se plešejo v plesno smer.

Na plesu knežjega mesta vas bo ob plesnih korakih spremljala prava živa plesna glasba dua Vedrina, ki se odlično spoznata na zvrsti in tempo plesne glasbe. Ljubitelji plesa boste ponovno doživeli nepopisno razkošje verjetno največjega plesišča v Sloveniji, ki omogoča izvedbo še tako zahtevnih plesnih koreografij.

Prave plesne pravljice pa ni brez pogostitve, zato bomo vse obiskovalce večera postregli z brezalkoholno in žlahtno kapljico. Veselo in zabavno bo vse do polnoči.

Vstopnina 30 EUR/par

Ker vam želimo ponuditi nepozabno plesno pravljico, smo omejili število gostov. To pomeni, da morate zares pohiteti s prijavami preko spodnjega prijavnega obrazca.
Do plesa nas loči samo še
Nazaj na vsebino