Začetni plesni tečaj plesa za začetnike - Plesni tečaji - Plesna šola - Družabni plesi v paru

Pojdi na vsebino
Brezplačni začetni plesni tečaj v Celju.
Ponedeljek,  6. maja 2019 ob 18.00. uri.


Ste razmišljali, da bi se na zabaven način naučili plesati?
Bravo, našli ste pravo izbiro.

V mesecu maju bo v okviru projekta Mesec športa potekal brezplačni začetni plesni tečaj enega plesa. Letos smo se odločili, da bomo prisluhnili vaši izbiri, zato bomo učili ples, ki bo pridobil največ glasov s strani povpraševanja.

Vse, ki bi si želeli udeležiti našega plesnega tečaja, vas prosimo, da nam v spodnji obrazec posredujete informacijo, kateri ples se želite naučiti.

V mesecu aprilu bomo sporočili kateri ples je pridobil največ glasov.
Strokovni kader:

Po zaključenem glasovanju bosta naša priznana plesna učitelja Polona in Branko Podergajs Siussi sestavila atraktivno in enostavno koreografijo plesa, ki jo bosta poučevala v brezplačnem plesnem tečaju.

Ker prostor sprejme omejeno število obiskovalcev, vas prosimo, da se na tečaj prijavite čimprej. Skladno s sodelovanjem pri glasovanju si boste zagotovili mesto na tečaju.

Verjemite nam, po zaključenem plesnem tečaju bo vsak vaš plesni korak suveren in dovršen.Zakaj izbrati naš tečaj.

Zagotavljamo vam, da bo vaš plesni tečaj vodil diplomirani plesni učitelji SLP (standardnih in latinskoameriških plesov). Učitelj, nekdanji tekmovalec standardnih in latinsko ameriških plesov, ki je tekmoval v najvišjem kakovostnem AI razredu, hkrati pa je več desetkrat stopil tudi na stopničke. Učitelj, ki je treniral izjemno uspešne športne plesne pare. V plesni šoli FLAMENCO, več ur na dan, 7 dni v tednu, poučevanje usmerjamo izključno odraslim, ki se želijo naučiti PLESE V PARU. Ker vso energijo posvečamo zgolj eni zvrsti plesov, zagotavljamo, da boste pri nas deležni najširše ponudbe za odrasle.

In zakaj samtramo, da so naši plesni tečaju vrhunsko naravnani? Preberite vsebino Črno na belem


Naši plesni učitelji so tudi nekdanji športni tekmovalci, ki so tekmovali v najvišjem kakovostnem A razredu. Več desetkrat so zasedli tudi stopničke na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih.

Naši plesni učitelji imajo opravljeno diplomo za plesnega učitelja ZPVUTS, ki jo podeljuje PZS

Naše plesne tečaje vodijo zgolj plesni učitelji, ki so specializirali iz izobraževalne smeri SLP (standardnih in latinskoameriških plesov v paru)

Vsi plesni učitelji imajo opravljen strokovni licenčni seminar za leto 2018/19, iz smeri družabnih plesov v paru.Dvorana plesne šole FLAMENCO Celje velja za moderni plesni center, ki je opremljen z vrhunskim ozvočenjem znamke BOSE. Tako lahko vsakdo izmed tečajnikov kar najlažje prepozna ritme, ki jih je potrebno slišati pri plesu, hkrati pa se da tudi uživati ob poslušanju prijetnega zvoka.
Nazaj na vsebino