Poročni plesni tečaj za mladoporočence - Plesni tečaj, plesna šola, družabni ples v paru

Pojdi na vsebino
Poročni ples za mladoporočence - otvoritveni ples na poroki


V Plesni šoli FLAMENCO smo za mladoporočence pripravili 3 Atraktivne Plesne Poročne Pakete.

Programe popularnih in klasičnih plesov, primerne za poroko.Otvoritveni ples na poroki, tako imenovani poročni ples, je prva preizkušnja v katero se podata mladoporočenca kot mož in žena. Naši plesni učitelji vedo, kolikšno odgovornost prevzemajo s tem, ko vas učijo prvih ali pa morda nadaljevalnih plesnih korakov, zato jim gre zaupati. V plesni šoli Flamenco smo s ponudbo različnih paketov poskrbeli, da bo vaša izkušnja samozavestna, prijetna, romantična, vesela.


Sestavljeni paketi so zgolj naši predlogi, v kolikor imate svoj predlog, verjemite, z veseljem bomo prisluhnili vašim željam.


V kolikor se želite naučiti plesne korake, nikar ne odlašajte s povpraševanjem. Pokličite nas in svetovali vam bomo, koliko časa pred poroko je najbolje pričeti s plesnimi vajami.Paket GOLD

Poročni paket GOLD zajema 3 Individualne ure plesa.

Poročni paket gold je namenjen mladoporočencema, ki sta že obiskovala plesni tečaj, sedaj pa bi želela svoje plesne koreografije nadgraditi, polepšati in dodati še kakšno atraktivno plesno figuro. S paketom GOLD bosta mladoporočenca v zelo kratkem času pridobila koreografijo s katero bosta očarala gledalce.

Cena znižana iz 135 EUR na 120 EUR (naročilo paketa s popustom velja do 31. marca  2023)

Ne spreglejte tudi našega ZAČETNEGA TEČAJA, ki je primeren tako za mladoporočence, kot za svate.

Paket  BISER

Poročni paket BISER zajema 5 Individualnih ur plesa.

Mladoporočenca lahko izbirata med atraktivnimi koreografijami in plesi, ki so jih sestavili izkušeni plesni učitelji. Lahko pa vam osebni plesni učitelj sestavi  koreografijo na vajino najljubšo melodijo. Tako bo vajin ples še bolj poseben in zanimiv. Z otvoritvenim poročnim plesom boste pričarali pravo pravljično vzdušje.

za ponudbo nas kontaktirajte.

Cena znižana iz 225 EUR na 180 EUR (naročilo paketa s popustom velja do 31. marca  2021)
Ne spreglejte tudi našega ZAČETNEGA TEČAJA, ki je primeren tako za mladoporočence, kot za svate.


Povezava do vrha straniPaket DIAMANT


Poročni paket Diamant zajema 10 individualnih ur plesa.

V Plesni šoli FLAMENCO smo za mladoporočence pripravili veliki paket s katerim bosta nevesta in ženin pridobila plesno znanje s katerim bosta lahko blestela celo noč. Osebni plesni učitelj vam  bo sestavil atraktivno koreografijo na vašo glasbo, ki jo bosta zaplasala na otvoritvi slavja. Paket Diamant, poleg osebne plesne koreografije zajema tudi učenje popularnih družabnih pllesov v paru. Po zaključenem tečaju ne boste nikdar več čutili zadrege ob vabilu na ples. Ravno nasprotno, zagotovo boste vi tisti, ki boste ponudili vabilo na ples.

Cena znižana iz 450 EUR na 350 EUR (naročilo paketa s popustom velja do 31. marca  2021).

Ne spreglejte tudi našega ZAČETNEGA TEČAJA, ki je primeren tako za mladoporočence, kot za svate.

Sestavljeni paketi so zgolj naši predlogi, v kolikor imate svoj predlog, verjemite, z veseljem bomo prisluhnili vašim željam. V kolikor želite se lahko k vašemu paketu pridružijo tudi priči, starši,...

POZOR, nikar preveč odlašati s povpraševanjem. Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo kdaj in koliko časa pred poroko je najbolje pričeti s plesnimi vajami.
Nazaj na vsebino