>

Začetni plesni tečaj plesa za začetnike - Plesni tečaji - Plesna šola - Družabni plesi v paru

Pojdi na vsebino
Začetni plesni tečaj v Celju.
23. september 2019 ob 20. uri - Prijave na tečaj sprejemamo  v septembru 2019


Ste razmišljali, da bi se na zabaven način naučili plesati?
Bravo, našli ste pravo izbiro.

V tečaju družabnih plesov se med seboj prepletajo in dopolnjujejo STANDARDNI, LATINO in SWING PLESI ter seveda še kakšni novi  "moderni" plesni koraki. V plesnem tečaju DRUŽABNIH PLESOV vas v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju popeljemo skozi osnove  plesov, ki jih boste najpogosteje lahko zaplesali na plesiščih ob najrazličnejših družabnih priložnostih, praznovanjih, praznikih, novoletnem plesu, ob porokah ali kar tako za vaše veselje. Veliko plesnih parov nam že zaupa svoje plesne korake. Zaupajte nam tudi Vi.

Tečaj zajema 8 obiskov, ki se zvrstijo v cca. 2 mesecih
Cena plesnega tečaja za 2 osebi znaša 120 EUR.  (30 EUR/osebo/mesečno).

Zaradi omejenih mest vas prosimo, da se pravočasno prijavite na plesni tečaj

Zakaj izbrati naš tečaj.

Zagotavljamo vam, da bo vaš plesni tečaj vodil diplomirani plesni učitelji SLP (standardnih in latinskoameriških plesov). Učitelj, nekdanji tekmovalec standardnih in latinsko ameriških plesov, ki je tekmoval v najvišjem kakovostnem AI razredu, hkrati pa je več desetkrat stopil tudi na stopničke. Učitelj, ki je treniral izjemno uspešne športne plesne pare. V plesni šoli FLAMENCO, več ur na dan, 7 dni v tednu, poučevanje usmerjamo izključno odraslim, ki se želijo naučiti PLESE V PARU. Ker vso energijo posvečamo zgolj eni zvrsti plesov, zagotavljamo, da boste pri nas deležni najširše ponudbe za odrasle.

In zakaj samtramo, da so naši plesni tečaju vrhunsko naravnani? Preberite vsebino Črno na belem


Naše plesne tečaje vodijo zgolj plesni učitelji, ki so specializirali iz izobraževalne smeri SLP (standardnih in latinskoameriških plesov v paru)

Vsi plesni učitelji imajo opravljen strokovni licenčni seminar za leto 2018/19, iz smeri družabnih plesov v paru.

Naši plesni učitelji so tudi nekdanji športni tekmovalci, ki so tekmovali v najvišjem kakovostnem A razredu. Več desetkrat so zasedli tudi stopničke na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih.

Naši plesni učitelji imajo opravljeno diplomo za plesnega učitelja ZPVUTS, ki jo podeljuje PZS

Izpolnite prijavni obrazec in poskrbite za pravočasno prijavo
Dvorana plesne šole FLAMENCO Celje velja za moderni plesni center, ki je opremljen z vrhunskim ozvočenjem znamke BOSE. Tako lahko vsakdo izmed tečajnikov kar najlažje prepozna ritme, ki jih je potrebno slišati pri plesu, hkrati pa se da tudi uživati ob poslušanju prijetnega zvoka.
Nazaj na vsebino