Začetni plesni tečaj plesa za začetnike - Plesni tečaji - Plesna šola - Družabni plesi v paru

Pojdi na vsebino
Plesna šola Flamenco celje - Začetni plesni tečaj.
Plesni tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki želijo obnoviti svoje plesne korake.


Ste razmišljali, da bi se na zabaven način naučili plesati?
Bravo, našli ste pravo izbiro. Plesna šola Flamenco Celje razpisuje začetni plesni tečaj.

V tečaju družabnih plesov se med seboj prepletajo in dopolnjujejo STANDARDNI, LATINO in SWING PLESI ter seveda še kakšni novi  "moderni" plesni koraki. V plesnem tečaju DRUŽABNIH PLESOV vas v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju popeljemo skozi osnove  plesov, ki jih boste najpogosteje lahko zaplesali na plesiščih ob najrazličnejših družabnih priložnostih, praznovanjih, praznikih, novoletnem plesu, ob porokah ali kar tako za vaše veselje. Veliko plesnih parov nam že zaupa svoje plesne korake. Zaupajte nam tudi Vi.

Tečaj zajema 8 obiskov, ki se zvrstijo v cca. 2 mesecih
Cena plesnega tečaja znaša 60 EUR.  (30 EUR/osebo/mesečno).

V kolikor želite naročiti darilni bon
nas pokličite na 040 500 540.

Zaradi izvajanja ukrepov po priporočilu NIJZa proti širjenju koronavirusa, imamo omejena mesta, zato vas prosimo, da se pravočasno prijavite na plesni tečaj.

Prijave so obvezne!


Vnesite podatke in si zagotovite mesto na tečaju:


Do plesnega tečaja nas loči samo še:

Zakaj izbrati naš tečaj.

Zagotavljamo vam, da bo vaš plesni tečaj vodil diplomirani plesni učitelji SLP (standardnih in latinskoameriških plesov). Učitelj, nekdanji tekmovalec standardnih in latinsko ameriških plesov, ki je tekmoval v najvišjem kakovostnem AI razredu, hkrati pa je več desetkrat stopil tudi na stopničke. Učitelj, ki je treniral izjemno uspešne športne plesne pare. V plesni šoli FLAMENCO, več ur na dan, 7 dni v tednu, poučevanje usmerjamo izključno odraslim, ki se želijo naučiti PLESE V PARU. Ker vso energijo posvečamo zgolj eni zvrsti plesov, zagotavljamo, da boste pri nas deležni najširše ponudbe za odrasle.

In zakaj samtramo, da so naši plesni tečaju vrhunsko naravnani? Preberite vsebino Črno na belem


Naši plesni učitelji so tudi nekdanji športni tekmovalci, ki so tekmovali v najvišjem kakovostnem A razredu. Več desetkrat so zasedli tudi stopničke na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih.

Naši plesni učitelji imajo opravljeno diplomo za plesnega učitelja ZPVUTS, ki jo podeljuje PZS

Naše plesne tečaje vodijo zgolj plesni učitelji, ki so specializirali iz izobraževalne smeri SLP (standardnih in latinskoameriških plesov v paru)

Vsi plesni učitelji imajo opravljen strokovni licenčni seminar za leto 2018/19, iz smeri družabnih plesov v paru.Dvorana plesne šole FLAMENCO Celje velja za moderni plesni center, ki je opremljen z vrhunskim ozvočenjem znamke BOSE. Tako lahko vsakdo izmed tečajnikov kar najlažje prepozna ritme, ki jih je potrebno slišati pri plesu, hkrati pa se da tudi uživati ob poslušanju prijetnega zvoka.
Nazaj na vsebino